Ladiesnight: Rokjesdag

Op 9 maart is er weer een ladiesnight in de bioscopen van Pathé en Wolff. In maart staat de film ‘Rokjesdag’ in de spotlight. Een Nederlandse film met onder andere Lieke van Lexmond, Birgit Schuurman en Manuel Broekman in de hoofdrol.

Een film zien tijdens een Ladiesnight heeft zeker voordelen. Allereerst is het een leuk uitje voor vrouwen onder elkaar. Je kunt samen met je vriendinnen, (vrouwelijke) familieleden, collega’s of de buurvrouw genieten van een leuke film in de bioscoop samen met andere vrouwen. Niet alleen zie je de film al een dag eerder dan hij officieel uitkomt in de bioscoop, maar je krijgt ook nog eens leuke extra’s. Zo zit er vaak een welkomstdrankje, popcorn en een flesje drinken bij inbegrepen en krijg je ook nog eens een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Plot

Op Rokjesdag gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens (Manuel Broekman) heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin (Martijn Fischer) nog nooit is gelukt. Iris (Toprak Yalçiner) is net verloofd maar bereidt om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt. Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle tijdens de workshop ruzie krijgen om één man lijkt de avond te ontsporen. Maar er blijkt wel degelijk zoiets te bestaan als echte liefde, zelfs voor Rens. Je moet er alleen voor open staan…

Met wie ga jij het liefst naar de Ladiesnight?

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply