Lekker biertje bij de film

We zijn weer aangekomen in de donkere momenten van het jaar, ook zijn de laatste maanden van het jaar de wat rustigere maanden qua films. Nu draait inderdaad Justice League en Thor, maar voor de rest valt het wel mee. Het einde van het jaar is meer een moment dat de films op dvd uitkomen.

Thuis filmpje kijken

In de bioscoop nemen we vaak een biertje voor bij de film. Dit kan natuurlijk thuis ook gewoon. En met de Heineken Black Friday deals in de Heineken Store kan je thuis je biertje drinken in stijl. Dat maakt je thuis film ervaring natuurlijk net wat specialer.

Mancave

Heb jij net als de meeste doorgewinterde filmkijkers je eigen man cave om de films in te kijken? Dan heeft de Heineken Store momenteel de mooiste upgrades in de aanbieding. En zoals het hoort met Black Friday zijn er mooie kortingen.

Pauze

De meeste bioscopen beginnen eindelijk te begrijpen dat wij als filmkijker geen pauze willen. Nu wil je als je thuis zit ook niet steeds je film moeten stoppen omdat je biertje op is. Met de Heineken Double Walled Ice Bucket blijven je biertjes gewoon koel tijdens je film. En de hoeveelheid ijs zorgt ervoor dat je zes biertjes gewoon koud blijven tijdens je hele film marathon. Of dat je met 3 vrienden elk twee biertjes kan pakken.

 

Ben je nou met een hele grote groep vrienden, dan is de Single Walled Ice Bucket mischien meer de opties. Hier passen mar liefst 10 biertjes in. Dus dan heb je ook genoeg koud bier voor een hele groep vrienden.

Upgrade

Wil je meer in een klap je Man Cave een goede upgrade geven? Kijk dan naar het upgrade pakket. Met het upgrade pakket krijg je een bar mat, een pakje tinnen onderzetters en het Heineken logo in Led aan voor aan de muur. Als je hiermee je film beleving niet nog unieker maakt? Dan weten wij het ook niet meer.

Neem een kijkje in de webshop

Kijk dus snel voor de Heineken Black Friday deals in hun webshop. De kans is groot dat jij hier ook wat tofs vindt. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd hoe jij thuis je films kijkt! Laat het ons weten in de reacties.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply