Martin Koolhoven aanwezig bij voorpremière Brimstone in Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs organiseert op vrijdag 6 januari een speciale voorpremière van de film Brimstone. Regisseur Martin Koolhoven zal hierbij aanwezig zijn voor een Q&A. (Vraag en Antwoord).

Martin Koolhoven

De western Brimstone is de eerste internationale productie voor Martin Koolhoven, die eerder onder meer Oorlogswinter maakte. Bij de Utrechtse voorpremière van Brimstone op 6 januari is Koolhoven te gast in Kinepolis Jaarbeurs zodat de bezoekers hem vragen kunnen stellen. Het zaalprogramma start om 20:30 uur met de Q&A. Aansluitend hierop is de film te zien.

Brimstone

Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de negentiende eeuw. De spannende, gewelddadige en epische thriller draait om Liz (Dakota Fanning), een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee (Guy Pearce) in haar leven verschijnt. Verder met o.a. Carice van Houten en Kit Harington.

Kaarten

De kaarten zijn vanaf nu te koop via Kinepolis voor 11 euro. Ik heb zelf zojuist het eerste kaartje gekocht 🙂

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply