Meesterstunt: op 30 en 31 januari voor vijf euro naar Omniversum Den Haag

Donderdag 30 en vrijdag 31 januari, bij de onderwijsstaking, heeft het Haagse filmtheater Omniversum een stunt in petto voor alle kinderen, ouders, juffen en meesters. Voor slechts vijf euro per film kun je dan t/m 17.00 uur naar de spectaculaire grootbeeldfilms Australia, Oceans, Pandas, Superpower Dogs en Wild Canada.

AUSTRALIA

In Australia – the great outback – word je meegenomen op een trip Down Under, een van de meest diverse landen ter wereld waar de vreemdste wezens wonen.

OCEANS, OUR BLUE PLANET

Met BBC Earth gaan we op ontdekkingsreis over de zeven oceanen. Kom oog in oog met dolfijnen en zee-otters, ingenieuze lipvissen, intelligente octopussen en yetikrabben die de show stelen.

PANDAS, A NEW STORY

Een spannende, grappige en ontroerende grootbeeldfamiliefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

SUPERPOWER DOGS

Deze inspirerende IMAX-film is het ware verhaal van zes superhelden op vier poten. We ontmoeten opmerkelijke honden die levens redden en ervaren de bijzondere band van de dieren met hun baasjes.

 

WILD CANADA

Het Great Bear Rainforest, waar de First Nations-volkeren leven,  is een van de wildste, onaangetaste plekken op aarde. Het is de thuisbasis van grizzlyberen, wolven, zee-otters, bultruggen en de zeldzame Spirit beer.

Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, Den Haag. Website | Ronduit Spectaculair | Facebook | Twitter

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply