Meet & Greet met Sid uit Ice Age bij Pathé

Sid komt in juli voor een Meet & Greet naar vijf bioscopen van Pathé in Breda, Tilburg, Maastricht, Amsterdam en Zwolle. Fans kunnen de held uit Ice Age: Collision Course dan voor of na de film persoonlijk ontmoeten, een handje geven en met hem op de foto. Kinderen kunnen met het Pathé Kinderticket van vijf euro (ex 3D-toeslag) voordelig naar de nieuwe film. Onderstaand het reisschema van Sid.

ICE AGE 5

Meet & Greet met Sid schema

Meet & Greet met Sidzondag 10 juli, 10.15-11.00 uur: Pathé Breda

contactpersoon: Saskia de Ruiter

woensdag 13 juli, 12.30-13.25 uur: Pathé Tilburg
contactpersoon: Rob van Lierop

zaterdag 16 juli, 10.15-11.00 uur: Pathé Maastricht
contactpersoon: Suzan Dijkhuis

zondag 17 juli, 15.00-15.45 uur: Pathé De Munt, Amsterdam
contactpersoon: Richard van Velzen

woensdag 20 juli, 12.15-13.00 uur: Pathé De Kroon, Zwolle
contactpersoon: Dennis Tulleken

Ice Age: Collision Course

Bij Scrats eindeloze achtervolging van het ongrijpbare eikeltje belandt hij deze keer in de ruimte. Per ongeluk zorgt hij daar voor een kettingreactie die de wereld van Ice Age totaal dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden verlaten Sid, Manny, Diego en de anderen hun huis en maken ze een reis vol grappige en spannende avonturen door exotische landen, waarbij ze vele nieuwe kleurrijke karakters ontmoeten. In de originele versie horen we de stemmen van onder anderen Ray Romano, Denis Leary en Queen Latifah, in de Nederlandse van Jack Wouterse, Carlo Boszhard en Froukje de Both.

Voor meer informatie over de meet & greet met Sid kan je terecht op hun website.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply