Winactie: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Vanaf vandaag ligt de film Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children in de winkel. Wij schreven wij eerder al een recensie over, en we gaven de film toen de maximale score van 5 sterren. Wij mogen van 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis een Blu-ray en dvd weggeven. Hieronder lees je hoe je mee kan doen.

MISS PEREGRINE

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

In Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children ontdekt Jake een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij aanwijzingen ontdekt hij een geheim toevluchtsoord: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als Jake kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven, realiseert hij dat veiligheid slechts een illusie is. Er schuilt gevaar in de vorm van krachtige, verborgen vijanden. Jake moet uitzoeken wie er echt is, wie hij kan vertrouwen en wie hij werkelijk is..

MISS PEREGRINE

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

12 thoughts on “Winactie: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

  1. Super leuke actie dit! Lijkt me een geweldige film wil hem al een tijdje graag zien! En ik ben net geopereerd dus zou een leuk cadeautje zijn kan ik hem mooi kijken in de herstel periode!! 🙂

  2. De film lijkt me zowel magisch als een beetje duister tegelijk! Ik ben erg benieuwd naar de film. Het lijkt me gezellig om deze samen met mijn zussen te kijken. lekker een old-scool filmavond 😀

Leave a Reply