Naar de bioscoop tijdens landelijke lerarenstaking op 6 november

Nu de landelijke lerarenstaking op 6 november toch doorgaat, biedt bioscoopketen Kinepolis leerlingen en hun ouders een vermakelijke èn leerzame escape: met een onstpannen bioscoopbezoek.

Staking

Vrijdag was de staking nog van de baan en inmiddels is bekend dat de staking aanstaande woensdag toch doorgaat. Dat betekent voor veel families één of meerdere kinderen thuis. Kinepolis biedt een leuk alternatief in de vorm van een vrolijke of spannende film. De bioscoopketen heeft haar programmering aangepast, zodat middelbare scholieren en basisschoolleerlingen een passende film kunnen uitzoeken.

Aangepaste programmering

Kinepolis vertoont op 6 november onder andere de animatiefilms Everest: De Jonge Yeti, Trouble en Shaun het Ruimteschaap. Ook is er veel Sinterklaasvoorpret met De Brief voor Sinterklaas en Waar is het grote boek van Sinterklaas. Voor jongeren serveert de bioscoop Gemini Man, Maleficent 2, Terminator: Dark Fate, F*ck de Liefde, De Club van Lelijke Kinderen, Misfit 2 en The Lion King.

Tickets zijn online te bestellen en te koop bij de kassa of ATM’s in de bioscoop.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply