Netflix gaat samenwerken met Jandino

Jandino’s theatershow ‘Hoe dan ook’ wordt toegevoegd aan het uitgebreide aanbod van Netflix. De show zal vanaf 9 september exclusief te zien zijn op ‘s werelds grootste internet- televisienetwerk als Netflix Comedy Special. De samenwerking tussen Jandino Asporaat en Netflix kwam tot stand naar aanleiding van de berichtgeving rondom de aankoop van de film ‘Bonbini Holland’ door Netflix. De show ‘Hoe dan ook’ zal vanaf 9 september in ruim 190 landen te zien zijn en wordt met Engelse ondertiteling aangeboden.

Netflix

Netflix maakt daarnaast de releasedata bekend van acht nieuwe Netflix Comedy Specials waaronder shows van Cedric the Entertainer, Russell Peters, Joe Rogan, Michael Che, Reggie Watts en Gabriel Iglesias. Deze Comedy Specials worden verspreid over het vierde kwartaal van 2016 toegevoegd op Netflix en zullen in meer dan 190 landen te zien zijn. Meer informatie daarover is hier te vinden.

Bonbini Holland

In mei werd bekend gemaakt dat de film Bonbini Holland, geproduceerd door Kaap Holland Film, met Jandino Asporaat in de hoofdrol is aangekocht door Netflix. Wanneer deze film in release gaat op Netflix wordt op een later moment bekend gemaakt.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply