Netflix stopt met Marco Polo

Netflix stopt met de serie Marco Polo, de serie krijgt dus geen derde seizoen.  Tenminste dit word gemeld door de The Wrap. Marco Pologebaseerd op het leven van de 14e-eeuwse Venetiaanse ontdekkingsreiziger en handelaar, ging in 2014 in premiere. Er werden door producent Harvey Weinstein twee seizoenen afgeleverd van elk tien afleveringen.

De Italiaanse acteur Lorenzo Richelmy nam de rol van Marco Polo op zich die zich een plek weet te veroveren aan het hof van de machtige heerser Koeblai Khan van China en Mongolië, gespeeld door acteur Benedict Wong. De serie, die werd opgenomen in Kazachstan en Mongolië, liep volgens ingewijden flink in de papieren en kreeg uiteindelijk te weinig aanhang.

“We willen iedereen bedanken die vol overgave aan de serie heeft gewerkt, van begin tot eind”, aldus vicepresident Content van Netflix, Cindy Holland. Marco Polo is niet de enige serie die door Netflix is stopgezet. Eerder trok de streamingdienst de stekker uit Bloodline, Hemlock Grove en de serie Lillyhammer.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply