Nieuw op Netflix: Maart 2017

Netflix voegt iedere maand nieuwe films en series toe, zodat je kunt blijven kijken. Deze Netflix Originals worden in maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Netflix Original Series


13 reasons why – seizoen 1

13 Reasons Why gaat in het kort over Hannah Baker (gespeeld door Katherine Langford) en haar klasgenoten. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en na haar dood ontvangt Clay Jensen (gespeeld door Dylan Minette) een aantal videobanden. Clay was verliefd op Hannah en twee weken na haar zelfmoord bekijkt hij de tapes. Daarop is Hannah te zien en onthult ze dat er dertien redenen zijn waarom ze heeft besloten om zelfmoord te plegen. Wie moeten zich verantwoordelijk voelen voor de dood van Hannah? De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Jay Asher.

Releasedatum: 31 maart 2017

13 REASONS WHY

Marvel’s Iron Fist – Seizoen 1

Iron Fist bestaat uit dertien afleveringen en draait volledig om Danny Rand AKA Iron Fist. Niet iedereen ontvangt Rand met open armen, als hij terugkeert in New York. Er zijn mensen die juist liever hebben dat Rand weer wordt opgeruimd. Het wordt een hevige strijd in New York, maar Rand staat er niet alleen voor. Hij krijgt hulp van Colleen Wing (Jessica Henwick) en Claire Temple (Rosario Dawson).

Iron Fist is de laatste Defender waarvan een serie verschijnt. Na Iron Fist zullen we de Defenders samen zien in The Defenders.

Releasedatum: 17 maart 2017

LOVE – seizoen 2

LOVE draait om Gus en Mickey. In het eerste seizoen leerden zij elkaar kennen en probeerden zij samen iets op te bouwen. Makkelijk was dat alleen zeker niet. De twee verschillen namelijk enorm van elkaar. Zo is Gus een zachtaardig en rustig persoon, terwijl Mickey compleet losgeslagen is. Het lijkt onmogelijk dat de twee een band met elkaar opbouwen.

Toch groeien de twee bijzondere types naar elkaar toe, maar de grote verschillen blijven bestaan. Dat zorgt in LOVE seizoen 2 voor grote twijfels. Met name Mickey is bezorgd dat haar controversiële eigenschappen er voor kunnen zorgen dat het allemaal op niets uit draait met Gus. Door de aanwezigheid van Mickey is Gus juist gaan houden van de bizarre wendingen die kunnen plaatsvinden door haar. Als Mickey in de buurt is blijft er van de saaie Gus weinig meer over. Hoewel hij altijd een aarzeling houdt, komt hij met Mickey in seizoen 2 van LOVE in maffe situaties terecht.

Releasedatum: 10 maart 2017

Grace and Frankie – seizoen 3

In seizoen 1 van deze serie kwamen de tegenpolen Grace and Frankie er achter dat hun mannen van hen willen scheiden, omdat ze met elkaar verder willen gaan. Grace and Frankie groeien langzaam naar elkaar toe en worden vriendinnen.

Het einde van seizoen twee zet de toon voor seizoen 3. Grace liep een polsblessure op tijdens het uitproberen van een nieuwe vibrator. Het inspireert haar om een lijn met seksspeeltjes te ontwikkelen voor vrouwen op leeftijd.

Releasedatum: 24 maart 2017

Grace And Frankie Season 3

Greenleaf – seizoen 1

Greenleaf volgt de familie van bisschop James Greenleaf. James Greenleaf staat aan het hoofd van een grote kerkgenootschap. De Greenleafs lijken de ideale rolmodellen, maar achter de schermen zijn er de nodige schandalen en geheimen. Ook de kerk kent zijn geheimen.

Releasedatum: 3 maart 2017

Ingobernable – seizoen 1

Deze Mexicaanse serie gaat over de First Lady van Mexico. De mooie Kate del Castillo speelt de zelfverzekerde en idealistische First Lady, maar die eigenschappen krijgen een behoorlijke deuk als ze het vertrouwen in haar man verliest.

Releasedatum: 24 maart 2017

Netflix Original Films


The Discovery

In The Discovery slaagt Thomas Harber, een internationaal bekende wetenschapper, er in om te bewijzen dat het hiernamaals bestaat. Sinds bekend is dat er leven na de dood is, hebben miljoenen mensen zichzelf van het leven beroofd. Will (Jason Segel) keert als zoon van Thomas terug naar het eiland waar hij is opgegroeid, om zijn vader te overtuigen dat hij moet stoppen met het omstreden onderzoek.

Will is echter niet de enige persoon die is teruggekeerd naar het eiland. Hij loopt Isla (Rooney Mara) tegen het lijf, maar wat zij precies op het eiland doet… Als ze ternauwernood ontsnappen een een tragisch ongeval neemt Will Isla mee naar zijn vader. Samen willen zij Thomas duidelijk maken dat zijn ontdekking verstrekkende gevolgen heeft voor de mensheid.

Releasedatum: 31 maart 2017

Deidra & Laney Rob a Train

De succesvolle treinberovingen van Deidra en Laney beginnen op den duur op te vallen en de aandacht van rechercheur Truman wordt gewekt. Hij zet alles op alles om deze twee bijzondere bandieten een halt toe te roepen.

Releasedatum: 17 maart 2017

The Most Hated Woman in America

Het waargebeurde verhaal van Madalyn Murray O’Hair, een uitgesproken Amerikaanse atheïste. Ze voerde een strijd met als doel dat er niet meer gebeden moest worden op openbare scholen. The Most Hated Woman in America vertelt het verhaal van haar historische rechtszaken tot haar notoire ontvoering. Madalyn werd in 1964 tot de meest gehate vrouw in Amerika benoemd door het tijdschrift Life.

Releasedatum: 24 maart 2017

Burning Sands

Zurich (Trevante Rhodes) is een aankomende eerstejaars student aan een zogenaamde HBCU (Historically Black Colleges and Universities). Voorafgaand gaat hij naar de introductieweek van een studentenvereniging. Deze ontgroening loopt enorm uit de hand. Zurich moet een een keus maken tussen zwijgen of in opstand komen tegen de wrede ontgroening.

Releasedatum: 10 maart 2017

Netflix Original Series voor Kinderen


Julie’s Greenroom – seizoen 1

In haar nieuwe show Julie’s Greenroom maakt de legendarische Julie Andrews samen met een aantal beroemde gasten haar nieuwe leerlingen, de greenies, wegwijs in de wereld van de podiumkunsten.

Releasedatum: 17 maart 2017

Julie's Greenroom

Buddy Thunderstruck – seizoen 1

Buddy Thunderstruck is een stop-motion serie van de makers van Care Bears en Robot Chicken. De serie is op kinderen gericht, en gaat over een hond die een professionele racecoureur is. Voor volwassenen is het in ieder geval minstens waard om eventjes deze eerste trailer te checken. Het is namelijk niet de zoveelste animatieserie voor kinderen. Buddy Thunderstruck is namelijk een stop-motion serie, met echte poppetjes.

Releasedatum: 10 maart 2017

Dinotrux – Seizoen 4

Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rux, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode D-Structs.

Releasedatum: 31 maart 2017

Bottersnikes and Gumbles – Seizoen 2

De Gumbles houden van plezier maken en spelen, liefst zo ver mogelijk uit de buurt van de stinkende Bottersnikes, die op een vuilnisbelt vlakbij wonen.

Releasedatum: 24 maart 2017

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

You May Also Like

Leave a Reply