Nieuw op Netflix week 48

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. Hieronder vind je een overzicht met wat wij deze week intressant vinden op Netflix.

The Crown seizoen 3

Oscar-winnaar Olivia Colman neemt in dit seizoen het stokje van Claire Foy over als koningin Elizabeth. Terwijl het Verenigd Koninkrijk steeds dieper in de economische problemen raakt, begint de vorstin steeds meer te twijfelen aan haar rol als staatshoofd.

Avatar: The Last Airbender seizoen 3

In het laatste seizoen van deze oogstrelende animatieserie komt het tot de ultieme confrontatie tussen Aang en de tirannieke Ozai. Alleen als de held in zijn missie slaagt, zal de mensheid weer in vrede leven.

Hell Fest

In deze slasher verandert een halloweenuitje naar een rondreizend spookhuis al snel in een regelrechte nachtmerrie. In de attractie loopt namelijk een sadistische seriemoordenaar rond die het voorzien heeft op de bezoekers.

Who Killed Little Gregory? Seizoen 1

Een afgelegen Frans dorpje wordt in de jaren tachtig opgeschrikt door de gruwelijke moord op de vierjarige Gregory. De ouders van de peuter werden al jaren telefonisch bedreigd door de vermoedelijke dader. Maar een duister familiegeheim maakt de zoektocht naar de moordenaar er niet gemakkelijker op.

The following two tabs change content below.

Leave a Reply