NIEUWE CASTLEDEN VOOR TWEEDE SEIZOEN AMERICAN GODS

Amazon Prime Video kondigt nieuwe castleden aan voor het tweede seizoen van de hitserie American Gods. Acteur Dean Winters (Divorce, John Wick) vertolkt de rol van Mr. Wednesday en Devery Jacobs(Cardinal, This Order) en Kahyun Kim (Shameless, Freaky Friday) vervullen de rol van Sam Black Crow en New Media. In 2019 is op Prime Video het nieuwe seizoen van de dramaserie te zien in meer dan 200 landen.

Dean Winters speelt de rol van Mr. Town, een groot voorstander van vooruitgang. Hij krijgt de opdracht van Mr. World (Crispin Glover) om uit te zoeken wat Shadow (Ricky Whittle) weet over het plan van Mr. Wednesday (Ian McShane). Town’s brutale houding en technieken kunnen hem misschien leiden naar antwoorden op zijn vragen.

Devery Jacobs schittert in de terugkerende gastrol als studente Sam Black Crow. Sam heeft een cynisch spiritueel karakter voor iemand die beweert in veel te geloven. Ze staat open en met veel vertrouwen in het leven en verkoopt haar zelfgemaakte kettingzaagkunst voor wat extra inkomen.

Kayhun Kim, een oud-studente van Julliard, neemt de terugkerende rol van New Media op zich. New Media staat symbool voor de wereldwijde sociale media, in deze tijd ook wel een cyberspace kameleon met een gave voor manipulatie.

American Gods wordt geproduceerd door FremantleMedia North America. Jesse Alexander (HannibalHeroes) is het nieuwe seizoen de showrunner en uitvoerend producent. Daarnaast zijn Stefanie Berk, Neil Gaiman, Ian McShane, Craig Cegielski en Scott Hornbacher (Star Trek Discovery, Hannibal) de uitvoerende producenten van de serie. Chris Byrne (Star Trek Discovery, Hannibal) regisseert de première-aflevering en treedt samen met Heather Bellson and Rodney Barnes op als coproducent. Lisa Kussner zal de serie produceren.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply