Nieuwe Star Trek trailer met Rihanna

Het nieuwe nummer van Rihanna genaamd Sledgehammer zal de soundtrack worden van de nieuwe Star Trek film. Ongeveer gelijktijdig met dit nieuws kwam de derde trailer uit van Star Trek Beyond. In deze nieuwe trailer is het nummer dan ook duidelijk aanwezig.

Star Trek Beyond
Left to right: Anton Yelchin plays Chekov and Chris Pine plays Kirk in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment

 

Star Trek Beyond

In de film Star Trek Beyond krijgt de bemanning van de USS Enterprise te maken met een nieuwe vijand. Deze nieuwe vijand stelt de federatie zwaar op de proef, en in de trailers lijken ze zelfs de strijd te verliezen. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Karl Urban keren terug in hun hoofdrollen van Kirk, Spock, Uhura, Scotty en Bones. De vorige week overleden Anton Yelchin zal postuum te zien zijn als bemanningslid Pavel Chekov.

Trailer

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply