Nijntje keert terug in de bioscoop

Vanwege het overlijden van illustrator Dick Bruna op vrijdag 17 februari jl., brengt Kinepolis Jaarbeurs Nijntje de film deze krokusvakantie terug in de bioscoop.

Dick Bruna (89) was een Utrechter in hart en nieren, en het nieuws over zijn dood kwam in de Domstad dan ook extra hard aan. Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs eert de illustrator door Nijntje de film vanaf donderdag 23 februari opnieuw te programmeren. De film is in ieder geval de hele krokusvakantie dagelijks te zien in de nieuwe bioscoop.

Nijntje de film

Nijntje, Nina, Knorretje en Snuffie gaan op speurtocht door de dierentuin, op zoek naar een schat. Ze moeten daarvoor een voor een de vijf raadsels oplossen die vader en moeder Pluis hen geven. Onderweg komen Nijntje en haar vriendjes allerlei dieren tegen en beleven ze met elkaar de leukste avonturen.

Nijntje de film (2013) is een familiefilm, ook geschikt voor de allerkleinsten. Nijntje vraagt de kijkertjes geregeld mee te helpen bij de speurtocht, en zo wordt het een onvergetelijke bioscoopervaring. Door de vrolijke liedjes in de film is er ook voor de ouders en grootouders veel te genieten.

Stemmen

Met de stemmen van: Barry Atsma (vader Pluis), Eva Poppink (Nijntje), Hanna Verboom (Nina), Huub van der Lubbe (dierenoppasser), Isa Hoes (moeder Pluis) en Marc-Marie Huijbregts (Knorretje).

Tickets

Nijntje de film is vanaf donderdag 24 februari en in de krokusvakantie dagelijks te zien in Kinepolis Jaarbeurs. Tickets zijn verkrijgbaar tegen speciaal tarief (€ 5,- p.p.) via kinepolis.nl.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply