Onderweg een film kijken

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld van de mobiele telefonie. We zijn het liefst overal en altijd online en stellen steeds meer eisen aan de kwaliteit en snelheid van het mobiele internet. Dat moet ook wel, want naast bellen, sms’en en internetten, willen we nu ook graag live streamen, films kijken en muziek luisteren op onze smartphone of tablet. We willen nu de techniek het toelaat niet alleen thuis, maar ook onderweg het meeste uit onze devices halen.

netflix op iphone

Verschillende apps maken het al mogelijk voor ons mogelijk om naar films en series te kijken op onze smartphone. Je kunt hierbij denken aan Netflix en Videoland, maar ook aan de apps van verschillende televisiezenders of televisieaanbieders. Hiermee kun je films en series (terug) kijken en zelfs live televisie kijken. Al deze apps kun je gebruiken via de wifi, maar dan ben je toch gebonden aan één locatie. Het is natuurlijk nog leuker om overal te kunnen kijken. Hier komt het 4G netwerk om de hoek kijken.

Het 4G netwerk van T-Mobile zorgt ervoor dat het mobiele internet sneller en stabieler is dan ooit. Zo kun je dus films streamen op je smartphone of tablet, zonder dat er vertraging in zit. Er is tenslotte niets zo vervelend als telkens moeten wachten tot de film weer verder gaat, omdat je internet te traag is. Dit doet je denken aan de inbelverbinding die je vroeger thuis op de computer had en die is wat ons betreft allang verleden tijd. In het hier en nu is het mogelijk om in één keer door te kijken, of je nu thuis bent of onderweg.

Nu het mobiele internet ervoor zorgt dat alles mogelijk is, hoef je zelf alleen nog maar te zorgen voor de juiste telefoon of tablet om er gebruik van te kunnen maken. Of je nu kiest voor de nieuwste Samsung of juist voor de kleinere smartphone die Apple uitgebracht heeft, T-Mobile heeft voor iedereen een geschikte telefoon. Met een smartphone in je handen en de juiste internetbundel op zak, kun je voortaan ook overal films kijken op je telefoon.

Galaxy-S6-edge-vs-iPhone-6

Dit betekent dat we onze tijd nog optimaler kunnen gebruiken en dat je je nooit meer hoeft te vervelen onderweg. Met een smartphone en 4G internet, kun je in de trein alvast een aflevering kijken van je favoriete serie of televisieprogramma. Als je nog langer onderweg bent, zoek je gewoon een film op. In de auto kun je je smartphone vaak via bluetooth verbinden met de radio om zo je favoriete muziek te streamen via Spotify of YouTube.

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply