Ontdek het diverse aanbod met de DVD en on Demand releases van Just Entertainment

Just Entertainment brengt op 24 september een divers aanbod van DVD en on Demand releases uit, dus voor ieder wat wils!

Zo zit je op het puntje van je stoel met het vijfde seizoen het historische kostuumdrama Poldark of met het nieuwe seizoen van de succesvolle Nederlandse dramaserieNieuwe Buren. In dit vierde seizoen maken acteurskoppel Anna Drijver en Benja Bruijning hun opwachting. Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vierde avonturenfilm van Stormwind  of kijk het hartverwarmende drama The Etruscan Smile on Demand. Laat de herfst maar beginnen, met de releases van Just Entertainment hoef jij je niet te vervelen.

POLDARK SEIZOEN 5 – 24 september op DVD

In dit vijfde seizoen van Poldark heeft de wereld net het begin van een nieuwe eeuw met mooie toekomstperspectieven gevierd. Helaas zijn in Cornwall de duistere schaduwen van het verleden nog niet verdwenen. Na de dood van Elizabeth (Heida Reed) besluit Ross Poldark (Aidan Turner) zijn politieke activiteiten in Westminster op te geven en meer tijd door te brengen met zijn dierbaren. Maar als een oude vriend hem dringend om hulp vraagt, ziet Ross zich gedwongen toch opnieuw de strijd tegen het establishment aan te gaan. Daarmee brengt hij zijn gezin in een uiterst hachelijke situatie. Gelukkig besluit Dwight Enys (Luke Norris) zijn vriend Ross te hulp te schieten. Intussen wordt Demelza (Eleanor Tomlinson) geconfronteerd met gevaren van een heel andere orde. En George (Jack Farthing) legt het aan met corrupte figuren die griezelig machtig blijken te zijn.

Genre: kostuumdrama

NIEUWE BUREN SEIZOEN 4 – 24 september op DVD

Eva (Bracha van Doesburgh) is met Roosje gevlucht naar Sardinië en probeert uit handen van de autoriteiten te blijven. Geholpen door haar buren, de eigenzinnige Olivier (Benja Bruijning) en verleidelijke Victoria (Anna Drijver), bouwt ze op het eiland een nieuw leven op. Maar haar nieuwe verblijfplaats is niet de veilige haven waar ze op gehoopt had. Nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen is gaat Peter (Daan Schuurmans) op zoek naar zijn vrouw en dochter. In de Zonnewijk trekt een jong stel, net zwanger, in het oude huis van Milo en Anouk en na haar vrijlating staat Wilma bij Lilly op de stoep.

Als Peter een aanwijzing krijgt dat Eva op Sardinië zit twijfelt hij geen seconde en reist haar achterna. Enige tijd later duiken onder verdachte omstandigheden Victoria en Olivier ineens op in de Zonnewijk. Geen spoor meer van Eva, Roosje en Peter.

Genre: drama

STORMWIND 4 – 24 september op DVD  – vanaf 1 september al verkrijgbaar on Demand
Mika’s grootmoeder, Sam en Mr. Kaan proberen hun boerderij draaiende te houden ondanks allerlei problemen en vertrouwen op de hulp van de ogenschijnlijk leuke Isabell. Omdat de werf in vreemde handen dreigt te vallen, is  Stormwind in gevaar en kan Mika zelfs haar geliefde hengst niet helpen. Dan komt een brutale en stralende Ari, die onmiddellijk een heel speciale relatie lijkt op te bouwen met de getraumatiseerde Stormwind.

Genre: avonturenfilm

THE ETRUSCAN SMILE – 24 september verkrijgbaar on Demand
Rory MacNeil (Brian Cox), een kranige oude Schot, verlaat met tegenzin zijn geliefde Hebriden-eilanden, gelegen voor de westkust van Schotland, om in San Francisco een medische behandeling te ondergaan. MacNeil trekt in bij zijn vervreemde zoon, waarna zijn leven een diepgaande transformatie ondergaat als hij met zijn kleinzoon een hechte band krijgt.

Genre: drama
The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply