6 weetjes over Orange Is The New Black

Orange Is the New Black (vaak afgekort tot OITNB is een Amerikaanse televisieserie van schrijver Jenji Kohan voor Netflix. De serie is gebaseerd op de autobiografie Orange Is the New Black door Piper Kerman. Bijna iedereen kent de serie inmiddels, dus ik ga er niet teveel over uitleggen.  Maar achter de serie gaan natuurlijk verschillende feitjes rond. Kende jij de volgende zes feitjes over Orange is the New Black al? Heb je er nog meer? Laat een reactie achter, we horen graag van je. 

De eerste scene die door Taylor Schilling (Piper Chapman) en Laura Prepon (Alex Vause) werd opgenomen was de make-out scene onder de douche. Laura heeft blijkbaar na deze scene gezegd dat ze heel blij is met de chemie en blij is dat het met haar is.

Alex Vause - Piper Chapman - Shower

De rol van Suzanne was oorspronkelijk maar bedoeld voor drie afleveringen. De schrijvers hebben de producenten weten te overtuigen dat het toch een blijvende rol moest gaan worden.

Laura Prepon zei in een eerdere serie: That ’70s Show: “I could get arrested. I could go to a girl prison.” Nu met Orange is the New Black is dat dus uiteindelijk gebeurd.

Orange Is The New Black

De ogen die in het intro zitten zijn de ogen van echte ex-gevangenen. Een van de setjes ogen is van Piper Kerman, de originele schrijver waarop de serie gebaseerd is. Wil je weten welke ogen? Zoek naar degene die een knipoog geeft.

Piper Kerman

Elke keer als Piper Chapman de telefoon gebruikt is het de zelfde huilende persoon die aan de telefoon achter haar staat. In alle vier de seizoenen is dit niet veranderd.

Het personage Nicky heeft een litteken die ze zou hebben overgehouden van een infectie door drugs. Dit is geen make-up, de persoon achter de actrice heeft dit litteken om dezelfde reden.

Nicky OITNB

 

 

Het nieuwe seizoen staat sinds kort op Netflix, heb jij hem al gezien? Wat vond jij ervan? Laat het ons weten.

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply