Pathé Theatre komt met de Miss Saigon 25th Anniversary

Donderdag 20 oktober, 19.00 uur draait Miss Saigon 25th Anniversary eenmalig in 27 bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited. Het is een live opname van de galavoorstelling van de musical op het Londense West End, 25 jaar na de première, met optredens van de originele cast. Tickets zijn nu online te koop en aan de kassa’s van de bioscopen.

Miss Saigon 2

 

Beschrijving

Miss Saigon – de legendarische musical van Claude-Michel Schönberg en Alain Boublil, die ook verantwoordelijk waren voor het wereldwijde succes van Les Misérables – ging in 1989 in Londen in première en was er ruim vierduizend keer te zien. De voorstelling die Pathé Theatre 20 oktober presenteert is de spectaculaire, uitverkochte 25th Anniversary Gala Performance op het Londense West End door de originele cast met Jonathan Pryce als Chris en Lea Salonga als Kim.Miss Saigon

Miss Saigon

Miss Saigon, een moderne bewerking van Puccini’s geliefde opera Madama Butterfly, vertelt het epische en tragische liefdesverhaal van de jonge prostitué en wees Kim en de Amerikaanse soldaat Chris. Door de val van Saigon worden zij echter van elkaar gescheiden. Deze topproductie kreeg juichende kritieken in de pers. The Daily Telegraph: “The most thrilling, soaring and emotonally stirring musical with magnificent performances.” The Daily Mail: “The greatest musical of all time.”

27 bioscopen

Pathé Arena, Pathé City en Pathé Tuschinski, Pathé De Kuip en Pathé Schouwburgplein, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen, Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Zaandam, Pathé De Kroon, CineMec Ede, Nijmegen en Utrecht, Foroxity Roermond en Sittard, Movie Unlimited Almelo, Kampen en Zevenaar.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply