Pathé Thuis lanceert Premium films

Het aantal filmreleases neemt langzaam maar zeker weer toe en zoals je gewend bent van Pathé Thuis is dit de eerste plek waar je vanaf je bank nieuwe bioscoopfilms kunt kijken. Om jou nóg eerder toegang te geven tot dit exclusieve aanbod lanceert de thuisbioscoop nu Premium films, waarmee je voor een meerprijs de nieuwste bioscoopfilms thuis kunt kijken. En ook deze maand stelt het aanbod niet teleur. 

Nomadland 
We bijten het spits af met Oscarwinnaar Nomadland waarin de 60-jarige Fern na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada met een bus op pad gaat om de wereld te verkennen als moderne nomade. Kijk Nomadland vanaf €4,99 op Pathé Thuis.
Herrie in Huize Gerri
In het vervolg op Groeten van Gerri zien we hoe corona de gemoederen nog steeds bezighoudt. Gerri en de inmiddels hoogzwangere Anneke hebben hun flat verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Om wat extra geld te verdienen voor het kopen van hun droomhuis, besluiten ze mee te werken aan een realityprogramma over hun leven. Kijk Herrie in Huize Gerri vanaf €4,99 exclusief op Pathé Thuis.
Those Who Wish Me Dead
Ook deze film beleeft zijn première thuis in plaats van op het witte doek. Een tiener is getuige van de moord op zijn vader. Achtervolgd door huurmoordenaars vlucht hij het bos in waar hij een brandwacht ontmoet. Wanneer de huurmoordenaars het bos in brand steken moet het paar de dodelijke brand zien te overleven. Kijk Those Who Wish Me Dead vanaf €5,99 op Pathé Thuis.
The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Deel drie van The Conjuring draait nog maar net in de bioscoop, maar is nu dus ook al te zien als Premium film bij Pathé Thuis. Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis beweert de moordverdachte door de duivel bezeten te zijn geweest. Ed en Lorraine worden tot het uiterste gedwongen om de ziel van de jonge jongen te redden. Kijk The Conjuring: The Devil Made Me Do It voor €14,99 op Pathé Thuis (reguliere huur vanaf 13-10).
Tom & Jerry
Muis Jerry verhuist naar het chicste hotel van New York. Helaas is dat op hetzelfde moment als ‘de bruiloft van het jaar’. Ten einde raad vraag Kayla of straatkat Tom Jerry wil verjagen. Dit dreigt een rampzalig kat-en-muisspel te worden. Kijk Tom & Jerry vanaf 26-07 als Premium film voor €14,99 op Pathé Thuis (reguliere huur vanaf 22-09).
The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply