Preview: Angry Birds De Film

Toen Angry Birds populair werden met de simpele spelletjes op de telefoon, tablet en computer escaleerde de bekendheid al heel snel. Binnen een jaar was er Angry Birds kleding, speelgoed, en vele andere merchandise op de markt te vinden.

Eind 2014 maakte de makers van het populaire spel al bekend dat er een bioscoop film zou komen. Hiervan is de trailer nu ook openbaar gemaakt en hieronder te vinden.

Vanaf 25 mei 2016 is de Angry Birds: De Film te zien in de Nederlandse bioscopen. We moeten dus helaas nog wel eventjes wachten voordat we echt kunnen gaan kijken.

Het verhaal van Angry Birds de Film:

Angry Birds De Film speelt zich af op een eiland vol met vogels. De vogels zijn vrolijk, blij en vooral heel gelukkig zoals ze wonen op hun paradijsje. Maar binnen de gemeenschap zijn er een paar buitenbeentjes. Hier gaat het om Red, een temperamentvolle vogel met vooral een slecht humeur. De hyperactieve Chuck en de opvliegende Bomb met wel een extreem kort lontje.

Op een moment komen er op het rustige eiland ineens groene varkentjes op bezoek. Vanaf dat moment zijn het juist de buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkentjes willen op hun paradijs. Hiermee kunnen de buitenbeetjes ineens de helden van het eiland worden

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply