Rachel Tucker keert terug op West End in Wicked

Vandaag is bekend gemaakt dat Rachel Tucker zal terugkeren op West End. Ze gaat hier opnieuw de rol van Elphaba spelen in Wicked. Rachel Tucker is momenteel nog te zien in dezelfde rol op Broadway.

Rachel Tucker Wicked

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat Wicked op West End in première ging. Dit gebeurde in het Apollo Victoria Theatre. Speciaal voor het tienjarig jubileum zal Rachel de rol voor vijf maanden op West End gaan spelen, dit is in de periode van 5 september tot en met 28 januari. Anita Dobson zal  de kast ook versterken met de rol van Madama Morrible. Suzie Mathers komt speciaal over uit Australië voor de rol van Glinda.

Op 27 september dit jaar zal er een speciale voorstelling van Wicked worden gespeeld om het jubileum te vieren waarvoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. De huidige cast zal op zaterdag 3 september de laatste voorstelling spelen.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply