Rammstein 23 maart in de bioscoop

Donderdag 23 maart 2017 is het concert Rammstein: Paris eenmalig te zien in de bioscoop. Kinepolis vertoont de live-sensatie op groot scherm in Almere, Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Utrecht, Rotterdam en Zoetermeer.

De Duitse rockband Rammstein staat bekend om zijn sensationele live-concerten. Spectaculair, over-de-top, opzienbarend, explosief – een concert van Rammstein is een unieke ervaring die alle zintuigen prikkelt. Met Rammstein: Paris legde regisseur Jonas Åkerlund dat gevoel van opwinding vast op film. De snelle en state-of-the-art montage van de uitzonderlijke concertfilm is een feest voor het oog en een ode aan alles waar Rammstein live voor staat.

De opnames voor Rammstein: Paris zijn gemaakt tijdens het optreden dat de groep in maart 2012 gaf in de Parijse concertzaal Bercy. De concertfilm is Engelstalig gesproken en niet ondertiteld. De leeftijdskeuring is gesteld op 16+.

Locaties Rammstein: Paris

Kinepolis Utopolis Wolff Bioscopen
Breda Almere Cinerama (Rotterdam)
Dordrecht

Enschede

Emmen
Zoetermeer
 
Groningen    
Jaarbeurs (Utrecht)    
 

www.kinepolis.nl

 

www.utopolis.nl

 

www.kinepolis.nl

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply