Recensie: Ant-Man

Ik heb het al eerder gezegd, ik ben groot fan van Marvel. Op Netflix vind je nu ook de film Ant-Man, deze film verteld het verhaal van een superheld die de grootte van een mier kan aannemen. Als je geen Netflix hebt, hij is natuurlijk ook gewoon te koop. Wat wij van de film vonden lees je in onze recensie.

Ant-Man

Plot

Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden maar tegelijk wel sterker, moet oplichter Scott Lang zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.

Ant-Man

Ant-Man

Marvel heeft nog honderden helden en anti-helden in hun assortiment, en het lijkt erop dat elk jaar meer en meer helden een televisieserie krijgen of een eigen film. Reeds in 2001 werden de rechten gekocht voor de Ant-Man film, maar het duurde nog jaren en jaren voordat dan eindelijk de film er was.

Ant-Man 03

Conclusie

Ik ben van mening dat Ant-Man een goede aanvulling is van de helden in het Marvel Universeum. De film komt niet als stand-alone film, zoals zoveel Marvel films. De film zit vol verwijzingen naar andere helden, en vooral de Avengers. Maar toch is de film als stand-alone goed te doen. Het is gegarandeerd een leuk avondje film kijken met deze film.

Deze film maakt deel uit van het Marvel Cinematic Universe. Wil je daar meer over weten lees dan ons artikel hierover.

Film informatie

Titel: Ant-Man
Regie: Payton Reed
Cast: Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll
Speelduur:
 117 minuten
Releasejaar:
2015
Oordeel: ★★★★★

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply