Recensie: Diablo Guardián

Vanaf vandaag is de eerste Mexicaanse Prime Orginal beschikbaar op Prime: Diablo Guardián. Deze Spaanstalige serie is gebasseerd op het boek van Xavier Velasco. Wij kregen van Amazon Prime de mogelijkheid om de serie al eerder te zien. Wat wij van de serie vonden lees je hieronder.

Trailer

Plot

Violetta heeft het helemaal gehad met haar leven in Mexico. Ze steelt geld van haar ouders en vertrekt naar New York. Hier wil ze een nieuw leven beginnen, maar als haar geld op raakt, verandert haar droom in een nachtmerrie.

Diablo Guardián

In de het begin van de serie zien we Violette die helemaal klaar is met haar leven in Mexico. Hiervoor onderneemt ze verschillende pogingen om van haar familie te vluchten, en uiteindelijk lukt het haar om met een zak vol geld dat haar ouders gestolen hadden de reis te maken naar America. Hier begint vervolgens het verdere verhaal.

Violette gaat naar New York en geniet met volle teugen van het leven, aan geld heeft ze niet te kort. Maar later als het geld toch op begint te raken moetze opzoek naar manieren om geld te verdienen. Hier zie je haar een oplichtster worden, en vervolgens een paar afleveringen later zie je haar steeds dieper zakken in haar zoektocht naar geld en geluk.

 

Conclusie

Voor onze recensie konden we alleen kijken naar de eerste vijf afleveringen. En hoewel het verhaal best langzaam loopt zit er wel een verhaal in. Wat de serie vooral doet is laten zien hoe koud Violetta eigenlijk is, je krijgt duidelijk het gevoel dat het haar alleen maar gaat om het geld en de kick. Vanaf aflevering drie komt ook wel het gevoel dat je verder moet kijken. Dus tot de eerste vijf afleveringen heb ik zeker nog wel het gevoel dat ik verder wil kijken. Ik ben zeer benieuwd hoe het gaat aflopen.

De serie bevat wel heel veel naakt, en veel onnodig naakt. Hou er dus wel rekening mee dat dit zeker niet iets is om met je kinderen te kijken.

Serie informatie

Titel: Diablo Guardián
Cast:  Paulina GaitanAdrian LadronAndrés Almeida
Afleveringen
: 10
Releasejaar
: 2018
Oordeel: ★★★

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply