Recensie: Guardians of the Galaxy vol. 2 + winactie

Het was ongeveer drie jaar geleden dat Guardians of the Galaxy in de bioscopen draaide, en lang ging het gerucht dat er geen vervolg op ging komen. Maar eindelijk draait het vervolg in de bioscoop. Of deze het wachten waard was? Dat lees je hieronder. Wil je vrijkaarten winnen voor de film, en een Baby Groot? Scroll dan verder naar beneden voor de winactie.

Guardians Of The Galaxy Vol. 2..L to R: Gamora (Zoe Saldana), Nebula (Karen Gillan), Star-Lord/Peter Quill (Chris Pratt), Drax (Dave Bautista) and Rocket (voiced by Bradley Cooper) ..Ph: Film Frame..©Marvel Studios 2017

Plot

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Guardians Of The Galaxy Vol. 2..Groot (voiced by Vin Diesel)..Ph: Film Frame..©Marvel Studios 2017

Guardians of the Galaxy vol. 2

Guardians of the Galaxy vol.2 neemt net als de eerste film zichzelf niet serieus. De humor komt direct weer om de hoek kijken. Het niveau van de film kan vergeleken worden met bijvoorbeeld Ant-Man en Deadpool, waarbij de een grote dosis humor door de hele film te zien is. Maar behalve humor zit er ook een duidelijk verhaal in, waarbij de grootste conclusie is dat David Hasselhoff niet de vader is van Peter Quill.

De muziek in het vervolg zit ook goed in elkaar, door de hele film is er weer een lekkere 70-80’s vibe door de hele film te voelen. Dit komt natuurlijk door de mixtapes van Peter Quill. Voeg aan deze muziek een aantal explosies, prachtige beelden, humor en hele grote geweren toe en je hebt een lekkere dosis om naar te kijken. Het is ook mooi om te merken dat de film niet duidelijk als opstapje gebruikt word voor een vervolg. Het is een lekkere stand-alone film, die je ook kan kijken.

Guardians Of The Galaxy Vol. 2
Rocket (Voiced by Bradley Cooper)
Ph: Film Frame
©Marvel Studios 2017

Conclusie

In mijn ogen is Guardians of the Galaxy vol. 2 de beste Marvel film tot nu, en mischien zelfs een van de beste films die ik tot nu toe gezien heb. In vergelijking met andere Marvel films heeft James Gunn Guardians of the Galaxy vol.2 de ideale mix bereikt tussen een pakkend verhaal, emoties, acties en grafische effecten. Het verhaal sleept je mee, pakt je vast en doet wat met je. Een echte must-see.

Film informatie

Titel: Guardians of the Galaxy vol. 2
Regie: James Gunn
Cast: Chris Pratt, Dave Bautista, Kurt Russell, Vin Diesel, Zoe Saldana
Speelduur
: 136 minuten
Releasejaar
: 2017
Oordeel: ★★★★★

Winactie

Wil jij een Baby Groot, pet en twee vrijkaarten winnen? Doe dan mee met onze winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op een prijzenpakket. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

42 thoughts on “Recensie: Guardians of the Galaxy vol. 2 + winactie

  1. Ik zou dan met mijn nicht gaan want ik probeer haar steeds meer kennis te geven over comics (movies)

  2. Als ik zou winnen dan geef ik de kaartjes aan me zusje zo dat ze samen er heen kan met der vriend ????

  3. Lekker samen met mijn liefdevolle partner er weer eens lekker tussenuit, genietende van een prachtige film !

  4. Met mijn zoon (13) die, sinds we in de vakantie naar F&F8 gingen en de daar de aankondiging zagen van GOTG2, vraagt wanneer we die gaan kijken.

Leave a Reply