Recensie: The Huntsman: Winter’s War

Snow White and the Huntsman was een groot succes toen het ongeveer vier jaar geleden uitkwam. Het is dus niet vreemd dat Universal besloot een vervolg te gaan maken. Dit vervolg kreeg de naam The Huntsman: Winter’s war. Wat wij van de film vonden dat lees je hieronder.

The Huntsman: Winter's War

Plot

In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter’s War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

The Huntsman: Winter's War

The Huntsman: Winter’s war

In dat noordelijke koninkrijk traint Freya een leger van kinderen als haar jagers om keer op keer naamloze naburige gebieden in het noorden voor haar te veroveren. Haar twee beste strijders zijn Eric en Sara. Die worden echter verliefd, de enige zonde in Freya’s koninkrijk. Sara wordt gedood en Eric schijnbaar ook, maar hij overleeft en ontsnapt naar het zuiden, waarna hij deelneemt aan het verhaal van Snow White and the Huntsman. Dus in The Huntsman: Winter’s War maken we een sprong van zeven jaar in de tijd, waarna de jager op zoek moet naar de spiegel van Ravenna uit de eerste film, om te voorkomen dat deze in de verkeerde handen valt.

The Huntsman: Winter's War

Conclusie

Een succes verhaal kan het wel genoemd worden, de film ziet er grafisch goed uit. De special effects zijn echt goed gemaakt. De outfits waarin ze de acteurs spelen zien er ook prachtig uit, een klein nadeel puntje is het verhaal. Ik had best moeite met het volgen van het verhaal. Op sommige momenten dwaalde ik af en moest ik best veel moeite doen om de film weer op te pakken. Maar behalve dat is het een zeer goede film, een aanrader in zijn soort.

Wil je de film kopen? Ga dan naar bol.com 

Film informatie

Titel: The Huntsman: Winter’s War
Regie: Cedric Nicolas-Troyan
Cast:  Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Nick Frost
Speelduur:
114 minuten
Releasejaar:
2016
Oordeel: ★★★★

The following two tabs change content below.

Leave a Reply