Recensie: Merry Kissmas

Kerstmis komt snel dichterbij. De meeste mensen hebben hun kerstboom al neergezet en bereiden zich voor op de feestdagen. Hier horen mooie kerstfilms bij. Deze week keken wij de film Merry Kissmas op Netflix. Is deze romantische comedy een aanrader?

merry-kissmas-screenshot

Plot

Kayla heeft een relatie met een beroemde choreograaf. Kayla en Carlton zijn verloofd, maar het lijkt erop dat hun relatie meer om werk draait dan om liefde en passie. Kayla’s twijfels worden groter waarin ze in een lift een magische kus krijgt van de knappe kok Dustin. Gaat ze wel met de juiste man trouwen?

Merry Kissmas

Een vrouw die twijfelt aan haar relatie. Een lift waar een takje mistletoe in hangt. Het is allemaal wel heel toevallig dat Kayla en Dustin precies samen in deze lift belanden en elkaar kussen. Als deze twee elkaar weer tegenkomen tijdens de voorbereidingen van het verlovingsfeest van Kayla en Carlton, springt de vonk echt over. Kayla’s aanstaande man steekt hier echter een stokje voor en neemt Kayla mee terug naar het hotel. De twee besluiten uit elkaar te gaan, maar dit betekent natuurlijk niet dat Kayla meteen klaar is voor de volgende relatie. Toch zoekt ze het gezelschap van Dustin maar al te graag op. Ze bakken koekjes en gaan naar het asiel toe om puppy’s te knuffelen. Ook pakt ze haar oude werk weer op.

show-gallery-merry-kissmas-563e8b6cb7264-bbd383ceb1c7424d0e7488839e2c359d2df318aa

Conclusie

De film is behoorlijk voorspelbaar en extreem zoet. Kayla ziet door Dustin in dat haar relatie met Carlton niet goed voor haar is en dat ze zichzelf behoorlijk aan de kant heeft gezet. Ze moet grenzen leren stellen. Ook de kerstman die ze telkens tegen het lijf loopt, bevestigt dit. Als je dol bent op romantische films, is deze kerstfilm zeker wat voor jou.

mv5bmdg3zdnjy2etowq1ny00mwezltk0nzctzjrkzmy5odzmmty4xkeyxkfqcgdeqxvynjq1ntyynja-_v1_

Film informatie

Titel: Merry Kissmas
RegieMichael Feifer
CastKarissa Lee Staples, Brant Daugherty, David O’Donnell
Speelduur
: 89 minuten
Releasejaar
: 2015
Oordeel: ★★★

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply