Recensie: Nerve

Al weken zagen we op TV en op filmposters in de bioscoop de tekst: Are you a Player or a Watcher? Dit met mooie kleuren, een super trailer en je bent klaar… Ik wil die film zien! Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, ik ging naar Nerve! Wat ik vond van Nerve? Dat lees je in onze recensie!

N_D23_5188.CR2

Plot

Vee (Emma Roberts) heeft genoeg van een leven aan de zijlijn. Onder druk van haar vrienden besluit ze één keer mee te doen aan het populaire online spel Nerve: een ‘Truth or Dare’ spel, zonder de ‘Truth’. De concurrentie is groot bij Nerve en al snel merkt Vee dat de adrenaline bij het uitvoeren van de opdrachten verslavend is. Wat als een onschuldig spelletje begint, ontpopt zich tot een sensationeel spel dat steeds gevaarlijkere vormen aanneemt en waar de inzet alsmaar hoger wordt.

N_D03_0951.CR2

Conclusie

Het gevoel dat Nerve je geeft in de trailers word niet helemaal waar gemaakt in de film, eigenlijk is de film best wel braaf, maar dat kan ook niet anders natuurlijk met de leeftijd classificatie van 12. Nerve pakt je vast, en je gaat met gemak door de film heen. Het verhaal is leuk! Maar iets minder spannend dan verwacht.

Film informatie

Titel: Nerve
Regie: Henry Joost , Ariel Schulman
Cast: Emma Roberts, Dave Franco
Speelduur
: 96 minuten
Releasejaar
: 2016
Oordeel: ★★★★

The following two tabs change content below.

Leave a Reply