Recensie: Ouija

Nu de nieuwe horrorfilm Ouija: Origin of Evil in de bioscoop draait, besloten wij juist het eerste deel uit 2014 te kijken. Wat we van de film vonden lees je hieronder.

ouija-screen

Ouija

Een groep vrienden wordt geconfronteerd met hun grootste angsten wanneer ze een oud ouija-bord gebruiken om geesten op te roepen en een boosaardige entiteit ontketenen. De bovennatuurlijke thriller is geregisseerd door Stiles White. Het scenario van ‘Ouija’ schreef Stiles samen met Juliet Snowden. Michael Bay treedt op als een van de producenten.

ouija-screen-2

Conclusie

De film legt de lat niet hoog, en lijkt zich ook niet echt op horror publiek te richten. Het verhaal gaat langzaam, en zou eigenlijk meer in de vorm van een drama film passen. De acteurs zetten wel goed acteerwerk neer, maar het blijft merkbaar dat alle acteurs redelijk onbekend zijn. Of de film een aanrader is? Nee eigenlijk niet…

Film informatie

Titel: Ouija
Regie:Stiles White
CastOlivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff
Speelduur
: 89 minuten
Releasejaar
: 2014
Oordeel: ★★★

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply