Recensie: Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

Een film van de makers van New Kids, ik word daar enorm blij van! Maar is het niveau na de New Kids films en Bro’s before Ho’s, te evenaren?

Plot

Ron (Tim Haars) overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de stunt online zet, gaat het filmpje viral. Iedereen wilt wat van Ron Goossens.

Filmmaker Berrie (Michiel Romeyn) ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij erachter komt dat zijn vrouw Angela (Maartje van de Wetering), de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice, Bo Maerten, in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem.

Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

Ik had totaal geen idee waar ik in terecht zou komen, maar wat heb ik enorm gelachen om deze film! Er zit heel veel humor in, voornamelijk platte humor. Maar er zitten ook goed doordachte grappen in die erg vermakelijk zijn. Dennie Christiaan aan een come back helpen, dat is echt geweldig. Er zit een nummer van hem in de film waar ik nu nog gek van word: https://www.youtube.com/watch?v=H_73iZt6MAA

Er zitten vele bekende acteurs, regisseurs, presentatoren in deze film. Dat vind ik altijd een pluspunt, want dan wordt de film realistischer. Ook al blijft het verhaal totaal niet realistisch.

Conclusie

Ben je op zoek naar een vermakelijke film en kon je New Kids waarderen? Dan is dit een dikke aanrader!

Film informatie

Titel: Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
Regie: Steffen Haars en Flip van der Kuil
Cast: Tim Haars, Bo Maerten, Michiel Romeyn, Henry van Loon, Dennie Christiaan, Maartje van de Wetering e.v.a.
Speelduur
: 83 minuten
Releasejaar
: 2017
Oordeel: ★★★★

The following two tabs change content below.

Kim

Naar de bioscoop gaan, is er bij Kim met de paplepel ingegoten. Haar oma werkte jarenlang in een bioscoop en zo zag ze alle films. Toen waren het alleen kinderfilms, tegenwoordig houdt ze ook van drama, (romantische) komedies en actie films. Naast films vindt Kim onder andere muziek, radio, katten en series kijken leuk.

Latest posts by Kim (see all)

2 thoughts on “Recensie: Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

Leave a Reply