Recensie: Take the 10

Take the 10 is een nieuwe Netflix Orginal comedy die in januari is toegevoegd. Hoewel de film heel flauw klonk wou ik hem toch graag kijken omdat Tony Revolori er een rol in speelt. Tony heeft zich natuurlijk al eerder bewezen in The Grand Budapest Hotel en Dope. Wat ik van de film vond lees je hieronder.

Plot

Twee vrienden met een uitzichtloze kassabaan maken de vreemdste dingen mee tijdens hun pogingen om de hiphop voorstelling van hun leven bij te wonen.

Take the 10

Take the 10 haalt zijn inspiratie uit Pulp Fiction, de film begint met antwoorden en gaat daarna stukje bij beetje terug voor het verhaal. Zo zien we in de eerste scene de twee hoofdrolspelers rijden naar een concert, en vervolgens beschoten worden. Hierna word de film in meerdere hoofdstukken onderverdeeld waarin iedere rol wat achtergrond krijgt.  Echter lijkt de film wel goed te kunnen zijn, maar het net niet te halen.

Conclusie

Take the 10 is een leuke film om te kijken, het is in elk geval een heel ander type comedy dan de meeste comedy films op Netflix. Echter denk ik niet dat de film helemaal tot zijn recht komt, het verhaal had meer mee gekund. Maar het is een goede poging in het maken van een goede comedy.

Take the 10

Film informatie

Titel: Take the 10
RegieChester Tam
CastCarlos Alazraqui, Fred Armisen, Exie Booker
Speelduur
: 80 minuten
Releasejaar
: 2017
Oordeel: ★★★

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

You May Also Like

Leave a Reply