Recensie: True Memoirs of an International Assassin

Netflix gaf me vorige week het advies op de Netflix Original film: True Memoirs of an International Assassin te kijken. Dit is een film met Kevin James, dit betekend dus alcohol inslaan en lekker een actiecomedy kijken zonder al te veel inhoud. Of deze film geslaagd was? Dat lees je hieronder in de recensie.

true-memoirs-of-an-international-assassin-screen-2

Plot

Nadat zijn uitgever zijn misdaadroman op de markt bracht als waargebeurd word de auteur ineens meegezogen in een dodelijk corrupt politiek complot.

(Ja, sorry dit is het hele plot…)

true-memoirs-of-an-international-assassin-screen-4

True Memoirs of an International Assassin

True Memoirs of an International Assassin is niet wat ik er van verwacht had, de film voelt aan als een goedkope actie comedy. Dit kan opzich geen kwaad, maar door de opbouw van de film vond ik het moeilijk om naar te kijken. De film heeft het niet in zich om op welk moment dan ook om maar even spannend te worden, hij zit juist vol met platte grappen, cliches en acties die je van kilometers ver ziet aankomen. Het is extra lastig omdat sommige scenes twee of zelfs drie keer getoond worden. Hierdoor weet je niet goed wat hij in zijn boek “schrijft”, wat hij doet en wat hij droomt. Hier had iets meer tijd in gestopt mogen worden.

true-memoirs-of-an-international-assassin-screen-3

Film informatie

Titel: True Memoirs of an International Assassin
Regie: Jeff Wadlow
CastKevin James, Kim Coates, Maurice Compte
Speelduur
: 98 minuten
Releasejaar
: 2016
Oordeel: ★★

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply