Release trailer webserie ANNE+

Wij schreven al eerder over de serie ANNE+. Vandaag kregen we te horen dat de eerste trailer beschikbaar is gekomen. De trailer vind je hieronder. 

Trailer

Over ANNE+

In het weekend dat Anne (24) verhuist naar haar eigen studio in Amsterdam, komt ze haar ex-vriendin Lily tegen. Lily was haar eerste liefde en er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar zijn gegaan. Door de ontmoeting blikt Anne terug op haar liefdesleven in Amsterdam tijdens haar studentenjaren. De meiden voor wie ze viel zijn heel verschillend, net als de relaties die ze met hen had; die lopen uiteen van een affaire met haar baas tot onbeantwoorde liefde. Maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben haar gevormd tot wie ze vandaag is.

Team

De serie is geschreven door Maud Wiemeijer en wordt geregisseerd door Valerie Bisscheroux. Hanna van Vliet speelt de titelrol. Ook spelen Eline van Gils (Lily), Sharai Rodrigues (Janna), Djamila Landbrug (Sofie), Kirsten Mulder (Esther) en Jouman Fattal (Sara) in de serie.
The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply