Home » Nieuws » Richard Hammond wederom betrokken bij ernstig ongeval

Richard Hammond is wederom betrokken geraakt bij een ernstig ongeval, ditmaal gebeurde het op de set van The Grand Tour. De Britse presentator ging in Mozambique onderuit met een motor. 

“Hij heeft zichzelf ernstig bezeerd”, zei Hammonds collega Jeremy Clarkson tegen The Sun. Het ongeluk vond plaats in een afgelegen deel van Mozambique, medische hulp was niet direct aanwezig. Volgens  Jeremy Clarkson is zijn 47-jarige collega niet naar een ziekenhuis gebracht, “daar doen we niet aan”.

Raket-Auto

Het is niet de eerste keer dat Richard Hammond een smak maakt voor de camera. In September 2006 overleefde hij een crash maar net tijdens de opname van Top Gear. Toen sloeg hij over de kop met een raket-auto die 460 kilometer per uur reed. Richard Hammond lag toen weken in het ziekenhuis, maar hersteld volledig.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Leave a Reply