Rogue One: A Star Wars Story heeft een Trailer

Rogue One: A Star Wars Story is een episch verhaal over de grootste diefstal ooit. Gisteren werden Star Wars-fans al lekker gemaakt met een kort voorproefje, maar nu is het tijd voor het echte werk. Gareth Edwards‘ Star Wars spin-off speelt zich af tussen Revenge of the Sith en A New Hope en volgt een groep Rebel-soldaten die besluiten de plannen voor de originele Death Star te stelen.

De Rogue One Trailer

Over de film

Rogue One: A Star Wars Story speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV – A New Hope. De film gaat over een groep rebellen die besluiten de bouwplannen van de Death Star te stelen. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Felicity Jones als een van de rebellen en Ben Mendelsohn als de grote slechterik. Daarnaast spelen Mads Mikkelsen,Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk, Forest Whitaker, James Earl Jones als de stem van Darth Vader, Nightcrawler-acteur Riz Ahmed en Elysium-acteur Diego Luna rollen in Rogue One: A Star Wars Story. Die laatste twee spelen net als Felicity Jones strijders van de Rebel Alliance.

Rogue One: A Star Wars Story draait vanaf 14 december in de Nederlandse bioscopen.

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply