Rol voor Yolanthe Cabau in familiefilm De Allergrootste Slijmfilm

Het allerlaatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks is in de maak. Afgelopen week zijn de opnamen van De Allergrootste Slijmfilm begonnen in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Naast hoofdrolspeelster Bibi, Géza Weisz, Matheu Hinzen, Ferdi Stofmeel en Denise Aznam is nu ook Yolanthe Cabau aan de cast toegevoegd. Zij zal de moeder van Indy (Bibi) spelen.

De Allergrootste Slijmfilm is het vervolg van bioscoop-hits ‘De Grote Slijmfilm’ en ‘De Nog Grotere Slijmfilm’. Zowel ‘De Grote Slijmfilm’ als ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ waren mateloos populair en trokken vele slijmfans naar de bioscoop. ‘De Grote Slijmfilm’ was de best bezochte Nederlandse kinderfilm van 2020 met 243.500 bezoekers. ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ overtrof de eerste film, en was opnieuw de best bezochte Nederlandse kinderfilm van afgelopen jaar en trok meer dan 247.500 bezoekers naar de bioscopen.

De film wordt geregisseerd door Martijn Smits (De Nog Grotere Slijmfilm) naar het scenario van Martijn Smits en Maarten van den Broek. De volledige cast bestaat uit Bibi, bekend van haar vrolijke sketches, vlogs en vele DIY- en slijmvideo’s op YouTube, Yolanthe Cabau, Géza Weisz, Matheu Hinzen, Ferdi Stofmeel, Denise Aznam, de tweeling Quinn en Aaron Bezemer, Zafanya Kersten, Romy Voll, Emma Bloemink, Jessinda Swinkels, Elin van der Hoeven en Nick Golterman.

De familiefilm wordt geproduceerd door NewBe en is tot stand gekomen met een bijdrage van de incentiveregeling van het Nederlands Filmfonds. Splendid Film brengt de Allergrootste Slijmfilm in juli uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De vorige twee slijmfilms zijn nu te zien op Netflix. Over de film Indy (Bibi) is terug in de ALLERlaatste, ALLERgrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

You May Also Like

Leave a Reply