Ruim 1,3 miljoen kijkers voor uitzending RTL Boulevard over Peter R. de Vries

De speciale uitzending van RTL Boulevard over Peter R. de Vries is woensdagavond door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken. De speciaal ingelaste uitzending van Op1, rond hetzelfde tijdstip, werd door 800.000 mensen bekeken.

RTL Boulevard werd tijdens de uitzending niet onderbroken voor reclame. Oud-collega Albert Verlinde schoof aan en RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst verscheen aan de desk van het programma. De uitzending was verder gevuld met oude fragmenten van De Vries, die regelmatig aanschuift bij RTL Boulevard om misdaadonderwerpen te bespreken. Op1 zou woensdag eigenlijk niet uitgezonden worden, maar om in te spelen op de actualiteiten werd besloten toch een show te maken. De talkshow wordt doorgaans op de late avond uitgezonden, maar op datzelfde tijdstip werd gevoetbald, waardoor de uitzending van Op1 al om 19.00 uur begon en dus overlap had met Boulevard (start om 18.35 uur).

Het best bekeken van de avond was de halve finale van het EK voetbal waar Engeland en Denemarken streden om een finaleplek.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply