Sarah Jessica Parker terug op HBO met Divorce

Sarah Jessica Parker keert terug bij HBO met de serie Divorce. Deze gloednieuwe komedieserie bestaat uit tien afleveringen van een half uur. Sarah Jessica Parker, die we kennen van de populaire HBO-serie Sex and the City, fungeert als uitvoerend producente. Divorce verhaalt het lange scheidingsproces van Frances (Sarah Jessica Parker) en haar man Robert (Thomas Haden Church). Terwijl ze worstelen met de gevolgen van hun mislukte huwelijk, probeert het duo er te zijn voor hun kinderen en vrienden. Dit resulteert al snel in ongemakkelijke ontmoetingen en pijnlijke therapiesessies. Divorce is vanaf 10 oktober elke maandag bij HBO te zien.divorce

Plot

Na ruim tien jaar huwelijk en twee kinderen trekt Frances haar leven en huwelijk in twijfel. Maar dan ontdekt ze dat een frisse start moeilijker is dan ze dacht. Niet alleen voor haarzelf maar ook voor haar zoon, dochter en goede vrienden. Actrice Molly Shannon (Enlightened) vertolkt Diane, Frances’ nerveuze, kinderloze beste vriendin met een succesvolle man en een prachtig huis. Talia Balsam (Mad Men) speelt weduwe Dallas – een andere goede vriendin van Frances – die zelf net gescheiden is van haar tweede man. Tracy Letts (Homeland) zien we als Diane’s echtgenoot Nick. Sterling Jerins (World War Z) en Charlie Kilgore (Moonrise Kingdom) schitteren als dochter Lila en zoon Tom.

Divorce is vanaf 10 oktober elke maandag om 21:30 uur – direct na Westworld – te zien op HBO. Afleveringen zullen ook beschikbaar zijn op HBO GO.

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply