Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

De nieuwe bioscoopfilm SINTERKLAAS EN DE VLUCHT DOOR DE LUCHT draait deze herfstvakantie al in de bioscoop! De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Als het hem niet lukt haar wens te vervullen, ontvoert hij Sinterklaas met zijn luchtballon. De cast bestaat uit Soy Kroon, Yenthe Bos, Marijn Devalck en Bas Hoeflaak. Uiteraard zijn Danspiet, Testpiet, Coole Piet, Profpiet, Muziekpiet, Keukenpiet, Hoge Hoogte Piet en de nieuwe Juniorpiet, ook te zien in dit spannende avontuur! 
Voor wie geen genoeg kan krijgen van De Club van Sinterklaas is er 25 november het Club van Sinterklaas Feest! Een onvergetelijk familiefeest met optredens van Coole Piet en Danspiet en na de show de vertoning van SINTERKLAAS EN DE VLUCHT DOOR DE LUCHT. Kaarten zijn nu te koop.

Het verhaal:

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan?

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply