Star Trek acteur Anton Yelchin (27) overleden

Gisteren werd bekend gemaakt dat de acteur Anton Yelchin is overleden op 27 jarige leeftijd. Anton Yelchin heeft veel rollen gespeeld in zowel series als films, maar is vooral bekend als Chekov in de Star Trek films. Anton is overleden aan de gevolgen van een auto ongeluk.

Anton Yelchin 1989 - 2016

Het tragische nieuws over zijn overlijden komt een maand voor de première van de nieuwe Star Trek film: Star Trek Beyond. Maar de acteur was ook actief in een aantal nog niet uitgebrachte films zoals Rememory, We Don’t Belong Here. Wat voor effect het op beide films gaat hebben is niet bekend.

Anton Yelchin 02

Anton Yelchin

Anton werd geboren op 11 maart 1989. Dit gebeurde als Anton Viktorovich Damita Jo Yelchin in Leningrad. Hij brak door als Zach Mazursky in de film Alpha Dog, daarna kreeg hij de hoofdrol in de film Charlie Bartlett. Hierna kwamen er grotere films op zijn pad, maar zijn grootste rol was dus in Star Trek.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply