STAR WARS ART-VEILING

Voor de diehard fans hoef ik niet uit te leggen wat Star Wars precies is. De filmserie is bedacht door George Lucas. Anno 2018 kan je Star Wars bijna zien als een op zich zelf staand iets, een bedrijf of hoe je het wilt noemen. 

Met twee afgeronde trilogieën, twee losse film en twee films van een lopende trilogie is het enorm. Al zijn de films niet in chronologische volgorde gemaakt. Voor de fans maakt dat niets uit. The Force, Luke Skywalker, Prinses Leia, Darth Vader… het is allemaal Star Wars. Voor Filmgeek was ik aanwezig bij de persvoorstelling van Star Wars – Episode VIII ‘The Last Jedi’. In 3-D was het met recht een epische verfilming. Alsof ik erbij was in dat sterrenstelsel, ver, ver weg.

INSPIRATIEBRON

 Films, acteurs, een enorme inspiratiebron voor wat ik doe. Misschien vraag je je af wat het is wat ik doe? Ik maak Art, Kunstwerken met wauw-effect. In dat rijtje mag natuurlijk een werk van Star Wars niet ontbreken. Ik heb mij laten leiden door de personages en de magie die wat mij betreft wel rondom Star Wars hangt. 
Met de berichtgeving dat de Amerikaanse actrice, Carrie Fisher, was overleden (december 2017) vond ik een portret van haar zonder meer passend in mijn Gallery of Famous People.  

ART

Ik heb uiteindelijk een Star Wars drieluik gemaakt. Elk werk is uniek – handgemaakt en uitgevoerd op handgeschept papier. Dat geeft mijn kunst een extra Touch. Handgeschept papier heeft een vezelachtige samenstelling. Het Star Wars ArtWork heeft daardoor een ongeëvenaarde look & feel.


Het is een bewuste keuze om een werk uit dit Star Wars drieluik te veilen. Enerzijds krijgt mijn werk daardoor een bijzonder podium. Fans van dit genre kunnen mijn werk zien. Tegelijkertijd wil ik dat een echte Star Wars fan dit werk in handen krijgt. Die zal het kunstwerk niet laten verstoffen op een zolderkamer. Integendeel, hij of zij zal het trots aan de muur hangen. Zoals met mijn ArtWork altijd het geval is (hahaha, waarom bescheiden zijn…..) – de eigenaar wordt er elke dag super blij van.  

And so….

Op de pagina van mijn website die ik speciaal voor dit Star Wars ArtWork gemaakt heb, kun je het werk al online bewonderen. Ook vind je een foto van het Star Wars drieluik. Star Wars fans gonna love it. FOR SURE! Via deze pagina vindt de veiling plaats.  https://www.lovethecolorinyourlife.nl/veilingstarwarsart

The following two tabs change content below.

Hannah

Hannah heeft jaren gewerkt in de financiële dienstverlening. Tegenwoordig is ze liever creatief bezig. Vooral fotograferen is een enorme passie van haar. Altijd al eens voor de camera willen staan (of zitten), dan kun je voor een sessie terecht in haar studio in Almere. Ook ontwerpt ze kattenspeelgoed voor haar sphynxje en twee andere huistijgertjes. Hannah houdt van boeken, muziek, films en mooie televisieseries. Geïnspireerd raakt zij door andere mensen en bijzondere gesprekken. Welke soort films hebben haar voorkeur? Dat kan verschillen, van drama tot thriller, en van romantiek tot comedy. En zelfs af en toe een uitstapje naar horror.

Latest posts by Hannah (see all)

Leave a Reply