Star Wars, The Last Jedi

The saga continues… In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

Woohoooo…. je waant je direct in de Star Wars wereld. Ruimteschepen, Stormtroopers, prachtige beelden en meteen zit je in het verhaal van The Last Jedi. Rey is op zoek naar Luke Skywalker. Leia heeft hem meer dan ooit nodig. Zal het haar lukken hem te vinden, maar nog belangrijker, is Luke Skywalker bereid het Verzet te helpen. Een strijd wordt uitgevochten tussen Goed en Kwaad. Het Verzet zet alles op alles…. Bekende gezichten maar vooral prachtige beelden in deze film. Er is ongelooflijk veel aandacht besteed aan details. Planeten, ruimteschepen, bewoners, dieren, je kijkt je ogen uit.

In dit Universum spelen Luke Skywalker (Mark Hamill) en Leia (Carrie Fisher) een belangrijke rol. Beide acteurs vindt ik in deze film geweldig. Zij vertolken ronduit iconische rollen in de Star Wars reeks. Persoonlijk vind ik hen nu krachtiger dan in hun jonge tijd. Het is tevens een mooi eerbetoon aan Carrie Fisher nu zij niet meer op onze aarde is.  May The Force Be With You…

Conclusie

Wereldwijd wordt uitgekeken naar deze film.

Telefoon uit en in een verpakking, een verklaring tekenen waarin ik beloof geen ‘spoilers’ te benoemen. En bewaking in de zaal. Toe maar, The Disney Company wil ervan verzekerd zijn dat alles volgens de regels gaat. En terecht…

Na de nodige voorzorgsmaatregelen tijdens de persvoorstelling, gaat de 3D-bril op en de wereldberoemde openingstune van de Star Wars films klinkt uit de speakers. Dat zal je niet gebeuren als je een ticket boekt voor deze film.

Voor de Star Wars fans onder jullie ‘GA DEZE FILM ZIEN!’ Met 3D is het een tijdreis. Je krijgt het gevoel alsof je de battleships bijna kunt aanraken,  je meestrijd met het Verzet.

Het heeft dan ook alles wat je mag verwachten van een Star Wars film. Je verveelt je geen minuut met The Last Jedi. Is het de laatste in de wereldberoemde reeks…? veel mensen denken van wel. Persoonlijk denk ik dat we nog meer zullen horen en gaan zien.

Film informatie

Titel: Star Wars: The Last Jedi
Regie: Rian Johnson
Cast: Daisy Ridley, Mark Hammill, Adam Driver, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Benicio Del Toro
Speelduur
: 152 minuten
Releasejaar
: 2017
Oordeel: ★★★★★

The following two tabs change content below.

Hannah

Hannah heeft jaren gewerkt in de financiële dienstverlening. Tegenwoordig is ze liever creatief bezig. Vooral fotograferen is een enorme passie van haar. Altijd al eens voor de camera willen staan (of zitten), dan kun je voor een sessie terecht in haar studio in Almere. Ook ontwerpt ze kattenspeelgoed voor haar sphynxje en twee andere huistijgertjes. Hannah houdt van boeken, muziek, films en mooie televisieseries. Geïnspireerd raakt zij door andere mensen en bijzondere gesprekken. Welke soort films hebben haar voorkeur? Dat kan verschillen, van drama tot thriller, en van romantiek tot comedy. En zelfs af en toe een uitstapje naar horror.

Latest posts by Hannah (see all)

Leave a Reply