Star Wars-parodie in ontwikkeling

De makers van Scary Movie, Epic Movie en Vampires Suck maken een parodie op de Star Wars-films van Disney. Volgens Variety schrijft en regisseert het duo Jason Friedberg en Aaron Seltzer de film met de titel Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue.
Rogue One: A Star Wars Story..Death Troopers..Ph: Jonathan Olley..©Lucasfilm LFL 2016.

Financier en producent Covert Media biedt de distributierechten van de parodiefilm aan op het filmfestival van Berlijn. De opnames beginnen in het najaar.

“Jason en Aaron zijn krachtpatsers die keer op keer hebben bewezen dat ze weten wat geliefd is bij het publiek”, zegt CEO Paul Hansen van Covert Media. “Ze hebben een onverschrokken kijk op de popcultuur. We hebben er alle vertrouwen in dat ze de populaire filmserie over een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan, zullen aanpakken.”

De eerstvolgende echte Star Wars-film heeft de titel Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi en draait vanaf 15 december dit jaar in de bioscopen. De sciencefictionfilm is de opvolger van Star Wars: The Force Awakens, die wereldwijd records brak.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply