Studio 100 bied excuses voor Mottige Mot tijdens K3 voorstelling

Studio 100 heeft excuses gemaakt voor het personage Mottige Mot, dat in de nieuwe K3-voorstelling de strijd aangaat met Marthe, Klaasje en Hanne. Veel kinderen vonden het karakter zo eng dat ze moesten huilen.

“We betreuren het heel sterk dat sommigen tijdens de K3-show niet hebben kunnen genieten door het personage Mottige Mot”. “Door zijn uiterlijk en luide stem kon het personage voor sommige kindjes intimiderend overkomen, waarvoor onze excuses”, aldus Studio 100.

De Mot in kwestie

Volgens de Belgische producent wordt een voorstelling van het meisjestrio K3 voor een breed (familie)publiek gemaakt. Hierbij probeert Studio 100 steeds een balans te vinden tussen verschillende elementen. Muziek en spektakel, maar ook de nodige spanning maken integraal deel uit van een K3-show. Studio 100 besluit de verontschuldigingen met de belofte erop toe te blijven zien dat de meiden van K3 niet bang zullen zijn voor het personage, maar “heldhaftig” de strijd aangaan.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply