The Hunger Games: Mockingjay Part 2 vanaf 22 maart in de winkel

Giftige mist, bloeddorstige gemuteerde wolven en een regeringsleger dat het op haar gemunt heeft, noem het op en Katniss Everdeen trotseert het allemaal. In Mockingjay Part 2, het epische laatste deel van The Hunger Games-filmreeks, is onze heldin dan ook vastbesloten om Panem voor eens en altijd van het heerschap van President Snow te bevrijden! Ze kan daarbij opnieuw rekenen op de hulp van haar trouwe bondgenoten maar het gevaar loert om elke hoek…

Hungergames

Plot

Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss  zich op voor de confrontatie met President Snow. Samen met haar trouwste vrienden, Gale, Finnick  en Peeta, en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena.

Mockingjay Part 2

Het spectaculaire The Hunger Games: Mockingjay Part 2 is vanaf 22 maart beschikbaar op DVD, 2-disc DVD Special Edition, 2-disc Blu-ray™ + 3D Blu-ray Combo Pack en Video on Demand. Bovendien zijn vanaf dan ook volgende edities beschikbaar:

  • The Hunger Games: The Complete Collection met de 4 Hunger Games-films!
  • The Hunger Games: The Complete Collection – Ultimate Mockingjay Edition, met de 4 Hunger Games-films + meer dan 20 uur bonusmateriaal (waarvan 70 minuten nooit eerder vertoond bonusmateriaal van de hele saga!) + 4 limited edition Mockingjay-sleutelhangers. Een absolute must-have voor iedereen die Panem als z’n tweede thuis beschouwt!

Afbeeldingen uit de film

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply