The Morganville Vampires

De meeste van jullie weten wel dat ik naast films en series ook enorm van boeken houd. Ik ben dol op het lezen van (fantasy) series en ben momenteel bezig met The Morganville Vampires van Rachel Caine, een serie van vijftien boeken en een aantal korte verhalen. Het is een toffe serie en zoals ik wel vaker doe, was ik van de week aan het kijken op Google naar meer informatie, fan fictions en fan art. Ik kwam echter ook iets anders tegen. De boeken zijn namelijk vertaald naar een web serie. Dit is wellicht niet alleen leuk voor lezers van de serie, maar ook voor liefhebbers van fantasy films en series.

Morganville Vampires

De serie begint met Claire Danvers, een 16-jarige studente die net begint aan Texas Prairie University in het stadje Morganville, Texas. Ze kan haar draai niet vinden op de universiteitscampus en zoekt een kamer in het dorp, waar ze huisgenoten Michael, Eve en Shane leert kennen. Samen zijn zij de hoofdpersonen in deze serie. Ze zijn echter niet de enige personages. Claire komt er al snel achter dat Morganville wordt bestuurd door vampiers en dat iedereen die dat geheim ontdekt de stad nooit meer mag verlaten…

Ik ga hier binnenkort eens tijd voor maken, want het lijkt me erg leuk om te zien hoe de personages tot leven komen op het scherm. Meer informatie over deze web serie en hoe je hem kunt bekijken vind je op www.morganvilletheseries.com. De serie is zowel online als op dvd te bekijken.

Informatie

Titel: The Morganville Vampires
Cast: Robert Picardo , Amber Benson, Ben Easter, Lindsay Seidel, Jordan Farris, Haileigh Todd 
Releasejaar
: 2014

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply