The OA vanaf 16 december op Netflix

Netflix maakt vandaag bekend dat aanstaande vrijdag 16 december alle afleveringen van de mysterieuze dramaserie The OA wereldwijd en exclusief voor abonnees beschikbaar zullen zijn.Creators Brit Marling en Zal Batmanglij, bekend van onder andere de film The East, bedachten en schreven deze unieke productie samen. Marling speelt tevens de hoofdrol naast Jason Isaacs (Harry Potter), Emory Cohen (Brooklyn), Phyllis Smith (The Office) en Patrick Gibson.
 

Plot

Wanneer Prairie Johnson (Brit Marling) terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtige wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.

Trailer

Crew

Zal Batmanglij regisseerde alle afleveringen. Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner en Sarah Esberg van Plan B (het Oscar-winnende productiebedrijf van 12 Years a Slave) en Michael Sugar van Anonymous Content (True Detective, The Knick) zijn executive producers van The OA, samen met Marling and Batmanglij. The OA is een Netflix-productie.
The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply