Tien vragen aan Daphne

Collega blogger Daphne schrijft op haar site over van alles en nog wat. Haar reviews gaan niet alleen over films, maar ook over boeken, make-up, eten en drinken. Daarnaast schrijft ze over beauty en lifestyle. Vandaag geeft ze antwoord op onze tien vragen over films. Lees je mee?

Bron
  1. Wat is de laatste film die je hebt gezien? (en wat vond je ervan?) 

De laatste film die ik heb gezien is Huisvrouwen bestaan niet 2, vond deze heel erg leuk om te zien. Vol herkenbare, humoristische momenten.

  1. Wat is jouw favoriete genre?

Ik vind bijna alle filmgenres wel leuk om te kijken. Favoriet is toch wel thrillers denk ik, dat is ook mijn favoriete genre in boeken.

  1. Welke film moet iedereen – volgens jou – gezien hebben?

Pff.. Dit is echt een onmogelijke vraag.. Ik denk The Greatest Showman. Super mooi gemaakt en een onwijs goed verhaal. Ik kijk niet vaak films meerdere keren, maar deze heb ik al wel 10x gezien.

  1. Wie is jouw favoriete acteur / actrice?

Dit is echt heel moeilijk om te kiezen! Mijn favoriete acteur is denk ik Robert Downey Jr en mijn favoriete actrice is Emilia Clarke.

  1. Welke snack mag niet ontbreken als je een film kijkt?

Zoute popcorn!

  1. Wat is je favoriete film quote?

‘What if we rewrite the stars?’ uit The Greatest Showman.

  1. Ben je wel eens halverwege een film weggelopen uit de bioscoop? Welke film was dat?

Ik ben nog nooit bij een film weggelopen in de bioscoop. Wel keek ik vorige week 6 underground op Netflix, die heb ik halverwege uitgezet. Keek deze met mijn vriend en broertje, maar konden er echt geen touw aan vast knopen en vonden het echt een slechte film. En dat zegt veel, ik zet echt nooit een film af.

  1. Wat is je favoriete film soundtrack?

‘This is me’ uit *tromgeroffel* The Greatest Showman.

  1. Heb je een guilty pleasure op filmgebied?

Het is eigenlijk niet echt een guilty pleasure, maar vind foute kerstfilms heerlijk om te kijken.

  1. Van welke film zou jij graag een review willen zien op Filmgeek?

Ben wel benieuwd wat jij van 6 underground vindt haha.

 

Wil jij de vragen ook beantwoorden? Stuur een mailtje naar roxanne@filmgeek.nl en ik stuur je de vragen toe. 

 

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply