Tien vragen aan Elsa

Op de blog van Elsa vind je onder andere heerlijke recepten en prachtige food foto’s. Daarnaast schrijft ze onder andere over lifestyle, travel en DIY, maar net als wij, houdt ze ook van films. Vandaag leggen we onze tien vragen dus aan haar voor.

 

  1. Wat is de laatste film die je hebt gezien? (en wat vond je ervan?)

Sorry ik weet echt niet welke film ik het laatst gezien heb, is al een tijdje geleden. Zo te zien heeft de film niet veel indruk op mij gemaakt!

  1. Wat is jouw favoriete genre?

Mijn favoriete genrefilms zijn wel 3 verschillende: thriller, avontuur en sciencefiction.

  1. Welke film moet iedereen – volgens jou – gezien hebben?

Bohemian-rhapsody is zonder twijfel een film die iedereen echt gezien moet hebben. Zo mooi gemaakt. Gaat om het levensverhaal van Freddie Mercury de zanger van de rockband Queen. Ik vond Queen altijd al goed maar vanaf ik de film gezien heb, ben ik echt een fan geworden. Ongelooflijk.

Wanneer ik de film ging kijken in de bioscoop had ik nooit verwacht dat een film mij zo diep kon raken. Nu snap ik zijn liedjes en leef ik mee en voel ik zijn gevoelens. Mijn complimenten voor de acteur… die heeft het echt ongelooflijk goed gedaan.

Er is nog een film die iedereen gezien moet hebben. En dat is Dances with Wolves zo mooi. Is wel een oude film maar in die tijd heeft deze film bijna alle Oscars gewonnen en terecht.

  1. Wie is jouw favoriete acteur / actrice?

Mijn favoriete acteur is zonder twijfel Leonardo DiCaprio. Wat is hij goed maak niet uit in welke film. Maar er zijn er nog meer, zoals Brad Pit hij is een goede acteur en ontzettend knap.Roberto de Niro, Al Pacino, Morgan freeman, Jake Gyllenhaal en Julia Roberts vind ik ook goed en Angelina Jolie. Zoals je ziet heb ik heel veel favorieten haha…

  1. Welke snack mag niet ontbreken als je een film kijkt?

Hmmm snacks bij een film kijken is bijna verplicht als je echt wilt genieten van een film, en mijn favoriete zijn Nootjes met een glaasje Port erbij.

  1. Wat is je favoriete film quote?

‘The world is perfect. Appreciate the details.’ Van de film Dean, The Dead Don’t Die

  1. Ben je wel eens halverwege een film weggelopen uit de bioscoop? Welke film was dat?

Hihi, nee nog nooit dan moet de film wel heel slecht zijn wil ik weg lopen bij een film in de bioscoop.

  1. Wat is je favoriete film soundtrack?

Dat zijn de soundtracks van Grease, Saturday Night Fever en Highlander. Geweldig!!!

  1. Heb je een guilty pleasure op filmgebied?

Ja, in de winter op een grijze zondagmiddag een mooie film kijken met lekkere hapjes en drinken erbij. Helemaal super!

  1. Van welke film zou jij graag een review willen zien op Filmgeek?

De film over het leven van Freddie Mercury  (Queen) bohemian-rhapsody.

 

Wil jij de vragen ook beantwoorden? Stuur een mailtje naar roxanne@filmgeek.nl en ik stuur je de vragen toe. 

 

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply