Tien vragen aan Yvonne

Vandaag stellen we onze tien vragen aan blogger Yvonne van Vegalifestyle. Heb jij zin in vegan snacks voor bij de film, dan moet je zeker bij Yvonne zijn. Haar recepten zien er heerlijk uit! Daar gaan wij zeker nog wel eens wat van maken, want naast films kijken, houden we ook van koken en bakken! Maar dat even terzijde, nu gaan we naar de antwoorden van Yvonne. Lees je mee?

1. Wat is de laatste film die je hebt gezien? (en wat vond je ervan?)

De laatste keer heb ik films gekeken met mijn oudste zoon beide Bad moms, echt een geweldige films. We hebben samen veel gelachen.

2. Wat is jouw favoriete genre?

Daar hoef ik niet zo lang over na te denken dat zijn er twee Humor en romantisch. Andere genres vind ik ook erg leuk hoor. Behalve horror, dat is te bloederig. Zelf kies in dan ook minder snel voor een actie film … dit vind ik dan vaak toch de leukste films. Ik hou niet zo van veel geweld en bloed.

3. Welke film moet iedereen – volgens jou – gezien hebben?

Alle drie de Bridget Jones films, echt geweldig.

4. Wie is jouw favoriete acteur / actrice?

Poeh wat een lastige vraag, ik vind zoveel acteurs en actrices goed. Zo vind ik Renee Zellweger in Bridget Jones geweldig. Ook Jullie Roberts in my best friend wedding en pretty woman. Cameron Diaz vind ik niet in alle films leuk, meestal wel. En zo heb ik dat meet de meeste acteurs. Toch vind ik Matt Damon, Dustin Hoffman altijd wel erg leuk Uhhh goed.

5. Welke snack mag niet ontbreken als je een film kijkt?

Tijdens het film kijken vind ik snacken wel erg lekker. Een van mijn favorieten zijn Nacho´s! Maar ik vind het ook heerlijk om gezonde snacks te maken. Of gewoon lekker een zak chips helemaal leeg eten.

6. Wat is je favoriete film quote?

Heel saai, die heb ik helemaal niet.

7. Ben je wel eens halverwege een film weggelopen uit de bioscoop? Welke film was dat?

Heel erg, ik ben een keer inslaap gevallen in de bios. En echt geen idee meer welke film het was. We zaten achter in de zaal en de film was niet echt heel spannend. Ik had mijn hoofd tegen de muur en ik voelde mijn ogen zwaar worden. Echt heel erg, ik viel in slaap en schrok af en toe even wakker van het harde geluid. Toen de lichten aan gingen was ik ook weer helemaal wakker.

8. Wat is je favoriete film soundtrack?

Frozen en Grease

9. Heb je een guilty pleasure op filmgebied?

Romantische films kan ik wel uren kijken. Soms lig ik gewoon lekker een hele zondag films te kijken.

10. Van welke film zou jij graag een review willen zien op Filmgeek?

April, May en June … Aan de ene kant lijkt het mij een erg leuke film en aan de andere kant ook weer niet. Ik heb het gevoel dat het erg lijkt op Gooise Vrouwen. Vond ik ook erg leuke films trouwens. Maar ik ben wel erg nieuwsgierig hiernaar.

Wil jij de vragen ook beantwoorden? Stuur een mailtje naar roxanne@filmgeek.nl en ik stuur je de vragen toe. 

 

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply